Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.neurochirurgietimisoara.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Prezentul site web, denumit in continuare www.neurochirurgietimisoara.ro este un site de informare cu privire la serviciile Clinicii de Neurochirurgie Timisoara. Continutul site-ului este public, iar accesul la informatii este permis oricarui utilizator care doreste sa fie informat despre ofertele clinicii, tratamente, noutati din domeniul neurochirurgiei.

Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a face orice modificari de structura si continut pentru www.neurochirurgietimisoara.ro, partiale sau totale, in orice moment, fara a notifica in prealabil vizitatorii site-ului.

Politica de confidentialitate

Accesul la sectiunile, informatiile si serviciile de pe site se face in mod liber, fara necesitatea crearii unui cont si fara necesitatea utilizarii datelor de logare pentru a avea acces la informatii. Informatiile colectate sunt supuse politicii de confidentialitate si nu pot fi transferate catre terti fara acordul posesorului. Datele cu caracter personal vor fi folosite in scop strict profesional, pentru imbunatatirea serviciilor oferite catre clienti.

Administratorul site-ului poate colecta informatii privind vizitele pe site, paginile vizitate, adrese IP si alte date statistice utilizand diferite tehnologii, in vederea imbunatatirii continutului informativ prezent pe site. Datele nu vor fi facute publice.

Daca se observa o incalcare flagranta a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, operatorul de site poate bloca accesul anumitor IP-uri la continutul www.neurochirurgietimisoara.ro.

Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de virusi informatici.

Dreptul de proprietate, copyright

Continutul acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright (Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Continutul www.neurochirurgietimisoara.ro poate fi folosit numai in scopuri personale, prin respectarea termenilor impusi de operatorul site-ului. Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului, fara acordul proprietarului de drept, adica www.neurochirurgietimisoara.ro sau fara mentionarea sursei.

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara nu se face raspunzatoare de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Definitii:

Securitatea – Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa confere un nivel adecvat de protectie a acestora.

Informarea – Informarea persoanelor, cu ale caror date Clinica de Neurochirurgie Timisoara intra in contact, se face de catre institutia ce prelucreaza datele personale vizate. Politica referitoare la securitatea datelor din cadrul Clinicii de Neurochirurgie Timisoara este afisata pe site-ul organizatiei: www.neurochirurgietimisoara.ro si la sediul operatorului.

Notificarea – Clinica de Neurochirurgie Timisoara notifica in scris Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu privire la categoriile de date prelucrate.

Confidentialitatea – Persoanele care prelucreaza datele cu caracter personal sau care intra in contact cu astfel de date, au prevazute responsabilitati specifice in fisa postului, iar in contractul individual de munca exista anexa cu privire la clauza de confidentialitate, cuprinsa si in Regulamentul de Ordine Interioara al societatii. Persoana imputernicita are obligatia de a actiona doar in baza instructiunilor primite de la operator.

2. Datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal apartinand categoriilor de persoane mentionate la capitolul 1: clienti si potentiali clienti ai Clinicii de Neurochirurgie Timisoara S.A, pacienti ai Clinicii de Neurochirurgie Timisoara .; cadre medico-sanitare ale Clinicii de Neurochirurgie Timisoara ., abonati ai Clinicii de Neurochirurgie Timisoara . sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

Datele cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate.

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate.

Persoanele ale caror date sunt prelucrate, au dreptul de a obtine de la Clinica de Neurochirurgie Timisoara , la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea acestora, in masura in care prelucrarea nu este conforma cu Legea 677/2001 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Se iau masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal, incidente indeplinirii contractelor, la care Clinica de Neurochirurgie Timisoara este parte, nu pot forma obiectul unui transfer catre terti. Informatiile inregistrate si stocate sunt destinate utilizarii de catre Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamantul persoanei vizate: persoana vizata, reprezentantilor legali ai persoanei vizate, partenerii contractuali ai operatorului, si altor companii din acelasi grup cu operatorul. Autoritatile publice centrale si locale carora li se comunica, in cadrul unei competente speciale de ancheta, nu vor fi considerate ca destinatari si, in consecinta, nu este necesar consimtamantul persoanei vizate (de exemplu: instante de judecata, procurori, organe de urmarire penala etc.).

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptii asa cum prevede legea. In caz de opozitie justificata, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele in cauza. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment si cu titlu gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scopuri de marketing direct, in numele Operatorului sau tertului sau sa fie dezvaluite unor terti. Pentru acest lucru persoana vizata se va adresa o cerere scrisa, datata si semnata, iar masurile luate de catre Operator vor fi comunicate in 15 zile de la data cererii.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre societatea comerciala Clinica de Neurochirurgie Timisoara numai in scopul declarat al acestui site (informare, vizitare, exprimare de opini), cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, afara de exceptiile reglementate expres de lege.

Datele personale ale utilizatorilor se stocheaza intr-o baza de date, protejata cu user si parola. De asemenea, datele de conectare ale clientilor pe site sunt stocate criptat in aceasta baza de date. Accesand aplicatia, utilizatorii au posibilitatea de a- si edita propriile date personale, neavand acces la datele personale ale celorlalti utilizatori.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

Model nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Clinica de Neurochirurgie Timisoara are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate, reprezentanti legali ai persoanei vizate, imputernicitul operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Clinicii de Neurochirurgie Timisoara De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.