Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Dotări

Clinica are în prezent un staționar cu 60 de paturi, situate la etajul VI al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Are trei săli de operație în blocul operator de la etajul II. Clinica are acces la Centrul de neuro-imagistică, CT, RMN, Angiografie, Ecografie, Radiologie, la Laboratorul clinic, la serviciul de Medicină Nucleară și la Laboratorul de Explorări funcționale.

Sălile de operație sunt dotate cu aparatură de anestezie și monitorizare intraoperatorie complexă, microscop operator cu cameră video, neuronavigație, sistem ultrasonic de explorare intraoperatorie, electrocautere bipolare etc.

Mese operatorii cu telecomandă, aspirator ultrasonic, lămpi operatorii cu l.e.d-uri, aparate pentru electrochirurgie, microscop operator (două), truse pentru abordul transfenoidal, aparat de radiologie în sala de operații, endoscop, truse pentru neurochirurgia generală, diodă laser chirurgicală și truse pentru instrumentația cervicală și toraco-lombară.