Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Workshop ASPIRE

Aprilie 2019

În data de 07.04.2019, Asociația Studențească de Neurochirurgie din România (ASNR) a participat în cadrul conferinței ”ASPIRE-Applied Surgery Promoting Innovative Research and Experience”, eveniment oganizat de Societatea Studențeacă de Chirurgie din România, filiala Timișoara (SSCR Timișoara), cu workshopul:”Basic Neurosurgery Skills”. În cadrul acestui eveniment participanții au avut posibilitatea de a efectua principalele tipuri de abord neurochirurgical pe mulaj, fiind astfel introduși in fascinanta lume a neurochirurgiei.

Acest eveniment nu ar fi putut fi organizat fara ajutorul Clinicii de Neurochirurgie din Timișoara, Centrului de diagnostic imagistic ”Neuromed” respectiv Companiei B.Braun Medical.

De asemenea dorim să mulțumim doctorului coordonator al ASNR, conf. univ. dr. med. Horia Pleș pentru tot sprijinul acordat.« Inapoi la noutati
c