Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

The 42nd Congress of the Romanian Society of Neurosurgery

Septembrie 2016

Al 42-lea congres al Romanian Society of Neurosurgery (Societatea Română de Neurochirurgie) s-a desfășurat între 15-17 septembrie la Cluj-Napoca, în conjunctură cu al 21-lea curs francez în neurochirurgie.

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara a fost reprezentată la congres de către dr. Horia Pleș, dr. Stanca Pleș, dr. Geanina Mihuț, dr. Monica Gherle, dr. Adriana Biro, dr. Bogdan Mariș, dr. Ahmed Saleh. Centrul Neurochirurgical din Petroșani a fost reprezentat de dr. Adrian Sora și Centrul Neurochirurgical din Deva a fost reprezentat de dr. Liviu Groza.

La această întâlnire neurochirurgicală au fost lectori 21 de profesori din afara țării. Toți sunt personalități în domeniul lor. Îi amintim, dar nu în ordinea importanței: Mohamed Achouri, Russell J Andrews, Alexandros Andreou, Vladimir Benes, Helmut Bertalanffy, Maurice Choux, Jean D’Haens, Concenzio Di Rocco, Vinko Dolenc, Jean D’Haens, Evelyne Emery, Yavor Enchev, Takesi Kawase, Philippe Mercier, Christian Raftopoulos, Lukas Rasulic, Amir Iamii, Karl Schaller.

« Inapoi la noutati
c