Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Teză doctorat

Octombrie 2018

În data de 12 octombrie, 2018, la Școala Doctorală a UMF "Iuliu Hațieganu" din Cluj Napoca în Amfiteatrul "Imogen" a fost programată susținerea publică a tezelor de doctorat intitulate: "Optimizarea terapiilor antitumorale în tumorile cerebrale maligne" elaborată de doctoranda Aldea Mihaela Diana respectiv "Corelații imagistice în tumorile cu efect compresiv asupra căilor vizuale" elaborată de doctoranda Banc Ana, în vederea obținerii titlului științific de doctor în domeniul Medicină. Conf. Univ. Dr. Horia Pleș a fost invitat să facă parte din comisia de doctorat. La întoarcerea în Timișoara Dr. Horia Pleș a declarat că a fost plăcut impresionat de calitatea celor două teze.

« Inapoi la noutati