Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Prezenţă medicală timişoreană la Ulm Spine Week

Iunie 2016

Între 13 – 18 martie, în Ulm, Germania, s-a desfășurat a 24-a ediție a Ulm Spine Week, curs organizat de Departamentul de Chirurgie Ortopedică a Universității din Ulm în colaborare cu Departamentul de Anatomie și Neurobiologie Celulară a Universității din Ulm și Departamentul de Neurochirurgie al Spitalului Militar din Ulm.

Au fost abordate subiecte precum tehnicile necesare tratării tulburărilor degenerative, reumatice, traumatice, tumorale și legate de diformitățile coloanei cervicale, toracale și lombare. S-au discutat noi abordări terapeutice a patologiei discului lombar, a procedurilor spinale minim invazive, a tehnologiilor lombare non-fuziune, rolul substituenților osoși în fuziunea spinală. Nu au fost uitate complicațiile și eșecurile în chirurgia spinală, managementul coloanei cu osteoporoză și necesități specifice în tratarea pacienților cu leziuni ale măduvei spinării.

Comitetul de organizare a fost alcătuit din: B. Cakir, T. Kocar, U. Mauer, R. Schmidt, C. Schulz, S. Weckbach.

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara a fost reprezentată la acest curs de Dr. Daniel Costea și Dr. Marcel Angelescu.

 

Dr. Costea Dan

Dr. Angelescu Marcel

 

« Inapoi la noutati