Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Olimpiada de Neurochirurgie și-a desemnat cîștigătorii celei de-a III-a ediții

Aprilie 2018

Olimpiada de Neurochirurgie a studenților de la Medicina timișoreană și-a desemnat câștigătorii celei de-a treia ediții. Desfășurată în ziua de sâmbătă, 24 martie a.c., la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, ediția din acest an a consemnat o surpriză în... familie: ordinea de pe podium a fost Oana Lupu, Anca Lupu, și Irina Nițescu, cele două surori gemene schimbând, în acest an, locurile. Ceea ce înseamnă că, în ediția a II-a, de anul trecut, locul 1 i-a aparținut Ancăi Lupu, iar locul al treilea, Oanei Lupu. 

Conf. Dr. Horia Pleș, șeful Secției de Neurochirugie, sub patronajul căruia este organizat acest eveniment, a opinat că „toți cei opt participanți studenți s-au descurcat bine, ținând seama de dificultatea materiei”.
Ocupanții primelor trei locuri au fost răsplătiți cu premii.

« Inapoi la noutati