Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Olimpiada de Neurochirugie, la a doua ediție

Octombrie 2016

Două laureate surpriză

A doua ediție a Olimpiadei de Neurochirurgie și-a desemnat câștigătorii sâmbătă, 29 octombrie a.c. la Facultatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.
Juriul olimpiadei, format din Dr. Dr. Horia Pleș, șeful Secției de Neurochirurgie, și Dr. Dan Costea, au stabilit că premiul I merge la studenta Anca Lupu, premiul al doilea îi este acordat studentei Alisa Țigăeru, iar studenta Oana Lupu este câtigătoarea premiului al III-lea.
După premiere, Dr. Horia Pleș a apreciat pregătirea foarte bună a tuturor participanților și a precizat că subiectele au fost dintr-un domeniu dificil al Neurochirurgiei, patologia vasculară cerebrală.

Cele două laureate surpriză nu înseamnă nimic altceva decât faptul că Anca și Oana Lupu sunt surori gemene.« Inapoi la noutati
c