Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

O NOUĂ ÎNTÂLNIRE A CERCULUI STUDENȚESC DE NEUROCHIRURGIE DIN TIMIȘOARA

Martie 2015

In 20 martie a.c., Cercul Studentesc de Neurochirurgie din Timisoara- CSNT a avut o noua intalnire in care studentii si-au impartasit pasiunea pentru aceasta minunata stiinta a creierului uman. in perioada premergatoare sedintei, echipa organizatorica, impreuna cu profesorul coordonator al CSNT, domnul doctor Horia Ples, a hotarat, cu sustinerea membrilor, organizarea intalnirilor noastre in fiecare saptamana.

Dupa cum am mentionat si in articolele anterioare, ne dorim crearea unui mediu corespunzator pentru studentii pasionati de neurochirurgie, acesta fiind motivul pentru care incercam sa le oferim ocazia de a se implica mai mult celor care isi doresc sa o faca. Fiindca suntem condusi de rationamentul expresiei din limba latina “Per aspera ad astra”, stim ca doar prin munca si perseverenta vom ajunge neurochirurgi. Sau, cum ne spune dictonul, la stele.

Astfel, si in saptamana care a trecut, studentii s-au reunit vineri, la ora 18:00, in amfiteatrul B al Spitalului Judetean, pentru a studia tema abordata: tumorile supratentoriale.

Sedinta a debutat cu prezentarea Alisiei tigaeru care clasificat tumorile cerebrale in supra si infratentoriale, vorbind apoi, mai pe larg, despre cele supratentoriale: clasificarea, semiologia lor si leziunile propriu –zise.

Intalnirea s-a incheiat cu prezentarea studentului Valentin Radulescu care s-a axat pe meningiome, tumorile de regiune selara si cele de regiune pineala.

Corina Mohaci

« Inapoi la noutati
c