Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

O INVITAȚIE A COLEGILOR CLUJENI LA UN CURS ON-LINE ÎN PREMIERĂ

Martie 2015

Cercul studențesc de Neurochirugie Timișoara a fost invitat de către Cercul de Neurochirurgie și Neurologie din Cluj, pentru a participa împreuna cu aceștia, Clubul de Neurochirurgie "Walter. E. Dandy" (Bucuresti) și domnul dr. Victor Volovici (Rotterdam) la realizarea unui nou concept de cursuri: "Neurosurgical Evening Seminars".

Elementul unic al acestor cursuri constă în faptul că, cu ajutorul internetului și al posibilităților de difuzare în direct, aceste prelegeri vor avea loc în același timp, în diferite centre universitare. Prima ediție va fi găzduită de Victor Volovici (rezident, cercetator și doctorand în departamentul de neurochirurgie la Erasmus MC Rotterdam, Olanda).

Acesta își va susține prelegerea la Rotterdam și ea va fi difuzată, concomitent, în toate cele 3 centre. Subiectul va fi "Abordul retrosigmoidian - principii de bază și puncte anatomice de reper".

Evenimentul va avea loc marți, 7 aprilie, de la 7:30 pm. Limba cursului va fi limba engleză.

Pentru participare, studenții se vor inscrie la urmatorul link, urmând să primească o diplomă.

Corina Mohaci

« Inapoi la noutati
c