Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Neurochirurgia timisoreana, in elita academica romaneasca

Martie 2015

Investigatiile paraclinice in Neurochirurgie” in „Tratat de chirurgie”, editia a II-a, vol. VI, Editura Academiei Romane

Volumul VI al „Tratatului de chirurgie” dedicat Neurochirurgiei (coordonatori: Ioan Stefan Florian si Ion Poeata) inseamna, pentru medicina timisoreana: expertiza intr-un intreg domeniu, ce formeaza capitolul 3 al masivului tratat, „Investigatiile paraclinice in Neurochirurgie”, este semnat de specialisti timisoreni.

Dr. Horia Ples, impreuna cu un colectiv de medici si fizicieni ai Clinicii de Neurochirurgie si ai Centrului de Diagnostic Imagistic Neuromed, trateaza in cartea aparuta la prestigioasa Editura Academiei Romane, urmatoarele aspecte:

O asemenea prestigioasa prezenta vine in continuarea colaborarii Dr. Horia Ples la „Tratatul de Neurochirurgie” (sub coordonarea prof. Alexandru Vlad Ciurea), aparut la Editura Medicala in anul 2010. De data aceasta, specialistii neurochirurgi si imagisti timisoreni le-a revenit cinstea si responsabilitatea de a aborda in exclusivitate domeniul investigatiilor paraclinice in Neurochirurgie.

« Inapoi la noutati