Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Neuroanatomie Intensivă

Noiembrie 2015

 

 

 

Cercul studențesc de Neurochirurgie – Timișoara organizează proiectul “Neuroanatomie Intensivă”. Acesta se adresează în mod exclusiv membrilor CSNT. Proiectul presupune realizarea unor sesiuni de comunicări științifice, în urma cărora vor fi aleși 10 studenți pentru desfășurarea studiului de cercetare intitulat „Corelația dintre rata de supraviețuire la pacienții cu glioblastom și proteina Ki 67”, organizat de către CSNT. Înscrierile se vor face printr-un formular online iar selecția va fii în funcție de tipul de membru (activ sau pasiv) și nota obținută la finalul sesiunilor de comunicări. Aceste sesiuni vor avea loc vinerea, în fiecare săptămână, exceptând o săptămână pe lună în care va avea loc întrunirea întregului cerc.

Prima întâlnire va avea loc vineri, 20 Noiembrie, de la ora 19, în Amfiteatrul B al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu”. Vă așteptăm!

Formular de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1AbV-b3k6rZx7cYKlfMlQZBpHtFRwxRi9NePTaJRCT34/viewform?usp=send_form

« Inapoi la noutati