Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

EANS Microvascular HandsOn Course 2018 - Cluj Napoca

Noiembrie 2018

Institutul de Neurologie și Neurochirugie din Chișinău

În perioada 7-11 noiembrie 2018 s-a desfășurat primul curs de microchirurgie HandsOn al EANS (Asociația Europeană a Societăților de Neurochirurgie) la Cluj Napoca. Directorul cursului a fost Dr. Victor Volovici (Rotterdam), ceilalți lectori fiind Prof. Torstein R. Meling (Oslo), Dr. Nikolay Velinov (Sofia), Prof. Ștefan Florian (Cluj Napoca), Dr. Ruben Dammers (Rotterdam). Dr. Horia Pleș a reprezentat Societatea Română de Neurochirurgie adresând un cuvânt de bun venit. La acest curs a fost prezentă și doamna Lucinda Foster (Membership Secretary, EANS)

Dr.Victor Volovici și Dr. Ruben Dammers au fost prezenți la eveniment și în calitate de reprezentanți ai ERASMUS Rotterdam.

 

« Inapoi la noutati