Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

EANS 2018 - Brussels

Octombrie 2018

Spine Serbia

A 18-a ediție a European Congress of Neurosurgery a avut loc între 21-25 octombrie la Bruxelles, cu tema "Neurosurgery - Facts, Fiction and Future". Printre reprezentanții neurochirurgiei din România prezenți la eveniment s-au numărat și Președintele RSN Conf. Univ. Dr. Horia Pleș, fostul președinte al RSN Prof. Ștefan-Ioan Florian, președintele onorific al RSN Prof. Alexandru Vlad Ciurea și Dr. Vasile Ciubotaru, șef de secție în cadrul Spitalului "Bagdasar-Arseni" din București. În cadrul evenimentului s-a votat și orașul care va găzdui conferința din anul 2021. Au candidat 4 orașe: Rotterdam, Rostok, Ierusalim și Hamburg. După o prezentare scurtă din partea reprezentanților fiecărui oraș, delegațiile societăților de neurochirurgie din Europa au votat cu mare majoritate pentru orașul Hamburg. Se adaugă imaginea EANS 2018. Datarea se face pentru 21-25 octombrie.

« Inapoi la noutati