Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Dr. Andrei Brînzeu, care a făcut primii ani de rezidențiat la Clinica de Neurochirurgie din Timișoara

Octombrie 2017

Dr. Andrei Brînzeu, care a făcut primii ani de rezidențiat la Clinica de Neurochirurgie din Timișoara, lucrează de aproximativ 10 ani la Spitalul Universitar Pierre Wertheimer din Lyon, Franța. În data de 17 octombrie 2017 a susținut teza de doctorat cu titlul ”CRITERII DE SELECȚIE PENTRU DECOMPRESIA MICROVASCULARĂ LA PACIENȚII CU NEVRALGIE DE TRIGEMEN” la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, lucrare coordonată de Prof. Dr. Mihaela Simu.

Pentru prima dată din comisia de doctorat au făcut parte și doi profesori din străinătate: Prof. Marc Sindou (Université Claude Bernard Lyon 1) și Prof. Patrick Mertens (Université Claude Bernard Lyon 1), alături de Prof. Ștefan Florian (Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj.

Prezentarea s-a desfășurat în limba engleză.

« Inapoi la noutati
c