Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Doctor Honoris Causa - Prof. univ. dr. Marc Sindou

Septembrie 2018

Festivitate aparte la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, luni 10 septembrie a.c. În prezența Rectorului UMFVB, prof. univ. dr. Marius Raica, a unor prestigioși profesori de medicină din Timișoara, a avut loc ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa prof. univ. dr. Marc Sindou, din Lyon, Franța. unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Europa, recunoscut în întreaga lume.

„Prof. Mark Sindou este o mare personalitate neurochirurgicală reconoscută în Europa și SUA”, a declarat prof. dr. Horia Pleș, șeful Clinicii de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean Timișoara.

Prof. Mark Sindou s-a aflat în orașul de pe Bega ca invitat la Congresul de Neurochirurgie ediția a 44 a, alături de aproape 400 de specialiști din țări de pe patru continente.

« Inapoi la noutati
c