Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

De ce acest Atlas este foarte important si pentru pacientii Neurochirurgie!

Septembrie 2014

Despre imaginile din "Atlas of CT Angiography", tocmai aparut la Springer Verlag, sub semnaturile Dr. Gratian Dragoslav Miclaus si Dr. Horia Ples, presa nu va putea scrie ca ele sunt rodul competentei si aparaturii medicale de performanta de la Neuromed fiindca asta ar suna a publicitate mascata.

Acest lucru trebuie, totusi, spus nu din orgoliu marunt, ci, punctual, din doua motive ce intereseaza pacientii nostri si pacientii care sunt in postura sa aiba imagini ultraperformante in diagnosticul lor.

In primul rand, nicio editura de prestigiu din lume nu publica un atlas ale carui imagini nu sunt obtinute cu o tehnologie medicala imagistica de ultima ora.

In al doilea rand, oricat de buna ar fi tehnologia imagistica, fara specialistii care o prelucreaza si care pun in evidenta ceea ce trebuie facut, asemenea imagini performante nu ar exista.

Atlas of CT Angyography

Asadar, Atlas of CT Angiography este pentru noi, pentru Neuromed o carte de vizita extrem de onoranta iar pentru pacientii nostri, cea mai sigura garantie ca ceea ce facem in beneficul sanatatii este tot mai bun si recunoscut pe plan mondial!

Mai multe detalii puteti afla cu un click aici.

« Inapoi la noutati
c