Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Cursul Romano-German

Aprilie 2016

Societatea Română de Neurochirurgie, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, a organizat, în perioada 14 – 15 aprilie 2016, cea de-a XX-a ediție a Cursului Româno – German, care este una dintre cele mai importante conferinţe internaţionale la care participă profesori renumiţi din ţară şi din străinătate.

Subiectul de bază al cursului a fost hidrocefalia (de la elemente de bază până la elemente de fineţe operatorii, durerea şi tematica adaptată durerii). O altă secţiune a fost una pentru tinerii neurochirurgi care au susţinut lucrări.  

Președinții cursului au fost: Prof. Ioan Ştefan Florian și Prof. Jurgen Piek.

Lectori: I. S. Florian, J. Piek, I. Poeata, J. Meiensberger, O. Ganslandt, H. Stan, U. Kehler, R. Popa, C. Jung, G. Wobker, T. Maior, S. Sola si R. Chinezu

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara a fost  reprezentată de 10 participanți.

 

« Inapoi la noutati
c