Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Conferință - Studiul Center TBI

Noiembrie 2017

Traumatismele cranio-cerebrale reprezintă o problema de sănătate publică la nivel mondial. Center-TBI este un proiect European de cercetare al cărui scop principal este îmbunătățirea management-ului terapeutic al pacienților care suferă un traumatism cranio-cerebral, proiect în care Clinica de Neurochirurgie Timișoara este participant activ.

In data de 7 Noiembrie 2017, în Bruxelles, Belgia, a avut loc lansarea concluziilor de etapă ale studiului într-o importantă revistă de specialitate: Lancet Neurology. Alături de experți de renume internațional, Clinica de Neurochirurgie Timișoara a fost reprezentată de Dr. Ancuța Negru.

« Inapoi la noutati