Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Conferința „Prezent și perspective în rezolvarea unui caz neurochirurgical"

Februarie 2017

„Neuro­chi­rur­gia este o vocație și o me­se­rie care trebuie făcută bine, res­pon­sabil, care prezintă multe dificul­tăți și care îți oferă un câmp foarte interesant de acțiune", ne-a spus domnul Prof. dr. Ion Poeată  în conferința ținută recent la Timișoara.

Acesta este motivul pentru care, an de an, Cercul de Neurochirurgie din Timișoara, reprezentat de membrii săi, organizează întâlniri științifice, conferințe și activități care, prin pași mici, să îi aducă mai aproape de realizarea țelului comun, desăvârșirea profesională. Și pentru că întotdeauna este mai bine să înveți de la maeștri, în cadrul conferinței "Prezent și perspective în rezolvarea unui caz neurochirurgical" l-am avut ca lector și invitat special pe domnul Prof. Dr. Ion Poeată, medic primar neurochirurg și șef al secției Neurochirurgie III a Spitalului Clinic de Urgență "Prof. Dr. N. Oblu" din Iași.

Conferința a avut loc vineri, 17 februarie a.c., în cadrul Amfiteatrului A al Spitalului Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" din Timișoara și a reunit atât medici ai Clinicii de Neurochirurgie cât și studenți interesați de subiect. Pe lângă tema abordată, invitatul nostru special ne-a oferit și sfaturi legate de cariera de medic neurochirurg, dar mai mult de atât, ne-a motivat prin propria sa pasiune pentru neurochirurgie și prin lejeritatea cu care a vorbit despre un domeniu atât de complex.

În încheiere, am dori să îi mulțumim domnului Prof. Dr. Poeată pentru că a acceptat invitația noastră precum și domnului doctor Horia Pleș, profesorul coordonator al CSNT, pentru că a făcut posibilă această întâlnire. 

Corina Mohaci

« Inapoi la noutati
c