Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Cel mai modern microscop din lume salveaza vieti la Blocul Operator al Clinicii de Neurochirurgie Timisoara

Martie 2015

La Timisoara, ca la Boston! Cel putin in neurochirurgie! Asta fiindca cel mai modern microscop din lume se afla, pentru o perioada de doua saptamani, la dispozitia neurochirurgilor de la Blocul Operator al Clinicii de Neurochirugie al Spitalului Judetean Timisoara. De fapt, la dispozitia pacientilor, fiindca ei sunt adevaratii beneficiari.

Microscopul valoreaza 400.000 de euro si se afla la Timisoara in acest interval gratie producatorilor, o firma de renume din domeniul aparaturii de investigatie.

„Acum 20 de ani, Universitatea de Medicina a achizitionat microscopul pe care lucram si acum, un instrument ce era, la data aceea, cel mai performant. Dar trebuie sa stiti ca nu numai tehnologia a avansat intre timp, ci si competenta medicilor neurochirurgi. Acestia, impreuna cu tot personalul operator, dau sens si eficienta unui asemenea instrument medical atunci cand viata unui om este salvata”, a spus Dr. Horia Ples, seful Sectiei de Neurochirugie.

« Inapoi la noutati
c