Neurochirurgie Timișoara

Clinica de Neurochirurgie din Timișoara este un centru regional în care se rezolvă patologia cerebrală și spinală, tumorală, vasculară și traumatică, la adulti și copii. Totodată este un centru de pregatire universitar și postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

60 de ani de activitate - Institutul de Neurologie și Neurochirugie din Chișinău

Octombrie 2018

Institutul de Neurologie și Neurochirugie din Chișinău

60 de ani de activitate - Institutul de Neurologie și Neurochirugie din Chișinău, Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie marchează 60 de ani de activitate, iar cu acest prilej, zeci de medici, atât din Republica Moldova, cât şi din străinătate s-au adunat, la această mare întâlnire.

Directorul Institutului spune că în mai puţin de o lună spitalul va deschide una dintre cele mai moderne săli de operație, în care vor fi tratați pacienţii cu maladii grave ale sistemului nervos. "Acest tip de sală se numește "sală hibrid" în care se găsește un microscop operator și un angiograf permițând simultan intervenția operatorie clasică cât și procedura neuroendoscopică", a declarat directorul Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie, Prof. Dr. Grigore Zapuhlîh, neurochirurg.

În cadrul ceremoniei de aniversare, cei mai buni medici, dar şi asistenţi medicali din domeniu s-au ales cu diplome din partea Guvernului şi a Parlamentului Republicii Moldova.

Prezenți la eveniment au fost și reputați neurochirurgi din România, dintre care Președintele RSN Conf. Univ. Dr. Horia Pleș (Timișoara), președintele onorific al RSN Prof. Alexandru Vlad Ciurea, Prof. Ion Poeată (Iași) sau Prof. Lucian Eva (managerul Spitalului "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iași).

Institutul de Neurologie și Neurochirugie din Chișinău

 

Institutul de Neurologie și Neurochirugie din Chișinău

 

Institutul de Neurologie și Neurochirugie din Chișinău

 

Institutul de Neurologie și Neurochirugie din Chișinău

« Inapoi la noutati