Neurochirurgie Timisoara

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala si spinala, tumorala, vasculara si traumatica la adulti si copii, totodata este un centru de pregatire universitar si postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Primul curs al CSNT

Decembrie 2014

Vineri, 5 decembrie 2014, a avut loc prima intalnire a Cercului Studentesc de Neurochirurgie Timisoara. Aceasta a avut loc in amfiteatrul B al Spitalului Judetean iar subiectul pe care l-a abordat domnul doctor Ples a fost Stroke-ul, termenul american care desemneaza accidentul vascular cerebral.

CSNT

La intalnire au participat mare parte din cei inscrisi in cadrul cercului, plus alti studenti si rezidenti curiosi care au dorit sa ia parte la prezentari. Colega noastra, Alisa Tigaeru, a vorbit despre accidentul vascular cerebral din punct de vedere anatomic, descriind principalele vase, precum si ramificatiile lor.

CSNT

Pentru o prima intalnire, putem spune ca suntem incantati pentru felul in care s-au desfasurat lucrurile si, in acelasi timp, entuziasmati in legatura cu urmatoarele intalniri.

CSNT CSNT CSNT CSNT CSNT CSNT CSNT CSNT CSNT CSNT

- Mohaci Corina

« Inapoi la noutati