Neurochirurgie Timisoara

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala si spinala, tumorala, vasculara si traumatica la adulti si copii, totodata este un centru de pregatire universitar si postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

Olimpiada de Neurochirurgie - Ediția a IV-a

Aprilie 2019

În data de 06.04.2019 a avut loc cea de-a IV-a ediție a evenimentului ”Olimpiada de Neurochirurgie”,competiție la care au participat studenți ai Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara din diverși ani de studiu. Câștigătorii au fost recompensați cu vouchere cadou.

Acest eveniment nu ar fi putut fi organizat fără ajutorul Clinicii de Neurochirurgie din Timișoara și a Universității de Medicina si Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara, cărora le mulțumim pe această cale. De asemenea dorim să mulțumim doctorului coordonator al Cercului de Neurochirurgie, conf. univ. dr. med. Horia Pleș pentru tot ajutorul acordat.« Inapoi la noutati