Neurochirurgie Timisoara

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala si spinala, tumorala, vasculara si traumatica la adulti si copii, totodata este un centru de pregatire universitar si postuniversitar.

Abonati-va la newsletter

Clinica de Neurochirurgie din Timisoara este un centru regional in care se rezolva patologia cerebrala.


Clinica de Neurochirurgie Timisoara pretuieste si respecta intimitatea ta. Pentru mai multe informatii, citeste Politica de confidentialitate.

Noutati

O INVITAȚIE A COLEGILOR CLUJENI LA UN CURS ON-LINE ÎN PREMIERĂ

Martie 2015

Cercul studențesc de Neurochirugie Timișoara a fost invitat de către Cercul de Neurochirurgie și Neurologie din Cluj, pentru a participa împreuna cu aceștia, Clubul de Neurochirurgie "Walter. E. Dandy" (Bucuresti) și domnul dr. Victor Volovici (Rotterdam) la realizarea unui nou concept de cursuri: "Neurosurgical Evening Seminars".

Elementul unic al acestor cursuri constă în faptul că, cu ajutorul internetului și al posibilităților de difuzare în direct, aceste prelegeri vor avea loc în același timp, în diferite centre universitare. Prima ediție va fi găzduită de Victor Volovici (rezident, cercetator și doctorand în departamentul de neurochirurgie la Erasmus MC Rotterdam, Olanda).

Acesta își va susține prelegerea la Rotterdam și ea va fi difuzată, concomitent, în toate cele 3 centre. Subiectul va fi "Abordul retrosigmoidian - principii de bază și puncte anatomice de reper".

Evenimentul va avea loc marți, 7 aprilie, de la 7:30 pm. Limba cursului va fi limba engleză.

Pentru participare, studenții se vor inscrie la urmatorul link, urmând să primească o diplomă.

Corina Mohaci

« Inapoi la noutati